fredag 30. mars 2012

Tur til Sygno - 214 m.o.h

Fra vi flyttet til Sviland har vi sakt at vi burde gå til denne toppen, men det har bare blitt med snakket. Helt til nå!
Sygno
Søndag 25.03.12 tok vi turen. De hadde meldt strålende sol, men denne dukket ikke opp før i 14.00 tiden pga all skodden. Det var like greit, så fikk vi en god og avslappende søndagsmorgen.

Vi hadde gjort research dagen før for å finne ut hvor vi skulle gå ifra. Vi har vel heller ikke vært helt sikre på hva navnet til toppen har vært, men det er altså Sygno.

Vi pakket sekken - vann, kaffe, kakao, eple og kjeks. :)

Det var en kortere tur enn vi hadde trodd, litt over 2 km, men det var jo noen høydemeter opp. For en utsikt vi hadde på toppen! Her var det også satt opp postkasse med bok oppi som vi skrev oss inn i. Det har nok vært noen "obligatoriske" skoleturer til toppen, for ikke alle kommentarene var like positive og saklige;)

Det var ikke så lenge vi fikk være alene på toppen før en mann med en guttunge også kom. Disse viste seg å være våre nærmeste naboer på nedsiden av huset. Vi måtte altså til Svilands høyeste punkt for å møte naboene våre. Guttungen på 4 år var nok over gjennomsnittet pratsom, tror ikke det var pause en gang. Når vi pakket for å gå ville han gå sammen med oss ned, så da ble det til at de gjorde det, hehe. Det gikk jo ikke så fort med han lille, så hjemturen tok litt lenger tid. Men det var jo kjekt og treffe naboene.

Rett før parkeringsplassen gikk vi opp for å se på demningen. Diesel hoppet jo selvfølgelig uti vannet og hadde seg en svømmetur.

Det er noen helt utrolige turområder vi har her på Sviland! Vi kan jo bare gå og gå og gå!:)

Vi fant røde merker
Diesel var på toppen lenge før oss!
På toppen av steinen som vi kan se fra stuevinduet.
"Bamse"
Godbitsøk ma man ha
Der bor vi!
Diesel måtte ha seg en svømmetur!
 Flere bilder kan du se i facebookalbumet: Tur til Sygno

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar