fredag 9. november 2012

Oppdatering!

Diesel har gått 12 slalompinner!! Endelig!

Nå skal det proofes og bygges selvtillit!

Kveldsøkt 09.11.12

Handling:
Vi fikk være med Lene og Siri å trene, de går onlinekurs med Jessica Martin. Vi kom oss greit igjennom banen. Han samler seg utrolig fint nå. Han hoppet på høye hinder så det gikk noe tregt, men han må jo bare øve seg på dette også.

Felt:
Fikk trent felt. Dette kommer seg. Har gått tilbake til at han skal trykke. Ikke så mange ganger, men det viktige er at han søker ned og at han har et "mål" i enden av feltet. Han hadde en tendens til å stoppe midt på nedgangen.
Han glemmer ut vippen fra gang til gang og får seg en liten overraskelse når den plutselig går i akken. Han har ikke blitt redd og vi prøver bare om igjen. Da er han mer forsiktig og har en fin vektforskyvning. Kanskje jeg skal remse litt opp før vippen så han får tenkt seg om hvilket hinder dette er?

Slalom:
Hadde en kanonfin slalomøkt! Jeg satte opp 6 pinner, men Lene kom og satte på flere til oss. Det var nok lurt for han hoppet ut på 6 pinner et par ganger når det totalt var 8 pinner. Han gikk 10 pinner med power og noen singelsteg innimellom!

Hoppeteknikk:
Hoppeteknikk fikk vi også trent. En progressiv, en bend og en ny som Lene har "funnet opp" (husker ikke hva hun kalte den) men de skulle vertfall trave over hinderene som står med en og en halv fot avstand. Dette lærer hundene at føttene kan jobbe hver for seg og god kroppskontroll. Ikveld hadde vi 5 eller 6 hinder. Skal prøve med flere hinder og også sette det i en end.

Tight turns:
Plukket med oss noe fra når vi overnattet hos Bodil, hvordan hun trente Bolt. Dette så ut til å virke så skal fortsette med treningen og se hvordan det utvikler seg. Har også byttet fra høy-høy kommando til sving-sving kommando slik at de skal være så forskjellige som mulig samtidig som de skal være logiske for meg(så jeg husker dem).

Effektiv treningsøkt! Flere av dem takk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar