fredag 14. desember 2012

Snørekord på Sviland!

Onsdag 12.12.12 og natt til torsdag 13.12.12 kom det 70 cm snø på Sviland, som visstnok er ny rekord!

På kveldsturen vår på onsdag traff vi på noen som holdt på å lage en stooor snømann. Vi hang oss med og jammen meg fikk vi ikke til en snømann! Plutselig stoppet politiet på veien. Vi hadde hjertet i halsen en liten stund, men de skulle bare stoppe for å ta bilde!

Onkel Politi!

Erlend prøvde å komme seg på jobb torsdag morgen, han kom seg ut, men han som han skulle møte gjorde ikke det så da kom han fort hjem igjen. Da var det bare å sette igang med å måke! Først fikk han opp firmabilen så måtte vi ned til skolen for å hente opelen som hadde stått der over natten, den kom ikke opp bakken! Med kjettinger på så kom vi oss opp.

Vi hadde ikke regnet med at brøytebilen skulle komme, men jammen meg så ble veien brøytet torsdag kveld! Så nå kommer vi oss opp uten kjettinger!

Nå håper jeg bare at snøen blir liggende! Og det tror jeg det er en annen som håper på også, nemlig Diesel. Tror ikke han kan få det bedre enn når det er masse snø! Han skal ta hvert spadetak med snø når du måker og hopper i de største snøfennene!

En liten snøfilm av Diesel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar